avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate danielasloata

Activitate danielasloata

Bună seara! Am reziliat de curând un contract de consultanta cu un client. În contract este stipulat ca de la data notificării de reziliere, contractul încetează în termen de 60 de zile. Întrebarea este: în tot acest timp eu sunt obligat sa ii prestez serviciul de consultanta, sa emit facturi și el sa le achite? Specific ca serviciul se factura lunar. Mulțumesc!
Buna ziua! Lucrez la o firma privata si luna aceasta am sustinut teza de doctorat devenind astfel dr inginer. Intrebarea mea este, angajatorul are obligatia sa imi mareasca salariul sau e doar optional? Daca da, cu ce procent? Multumesc anticipat.
Buna ziua! Am un angajat pe functia de operator chimist, de curand l-am trimis la cursul de calificare pentru stivuitorist intru-cat am nevoie de el avand aceasta calitate, la o lucrare. Cum procedez in CIM? Eu am nevoie de el doar periodic ca si stivuitorist, in mare parte avand activitate ca opertor chimist. Cum il pot trimite la lucrare, unde partenerul imi cere acte doveditoare calificarii lui de stivuitorist fara a aduce modificari CIM?