avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez la o firma privata si luna aceasta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez la o firma privata si luna aceasta am sustinut ...

Buna ziua! Lucrez la o firma privata si luna aceasta am sustinut teza de doctorat devenind astfel dr inginer. Intrebarea mea este, angajatorul are obligatia sa imi mareasca salariul sau e doar optional? Daca da, cu ce procent? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 6 Septembrie 2023
Angajatorul nu are obligatia sa va mareasca salariul ... e doar optional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș avea nevoie de o informație corectă privind ... fdioana fdioana Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație corectă privind concediul plătit pentru redactarea tezei de doctorat. Lucrez în învățământul ... (vezi toată discuția)
Plata contributii la stat claudiabm claudiabm Buna, cum pot afla daca imi sunt virate contributiile in mod corect la stat?Eu Angajatorul nu mi-a marit salariul brut, de la angajare, dar sustine ca plateste ... (vezi toată discuția)
Concediere pe drept sau pe nedrept? Cristique Cristique Buna ziua Ocup functia de preparator universitar din 2007. Acum cateva zile Rectorul institutiei unde lucrez a amenintat ca din toamna va concedia 55 de ... (vezi toată discuția)