minciuna si manipularea nu conteaza pt custodie am inteles, deci nu ma ajuta cu nimic sa arat mailurile de la prietenii ei imaginari.... dar inregistrarile video sunt probe in instanta? ca imi spune ca am batut-o de fata cu copilul nu e abuz pt copil? ca tipa la mine si nu ma ajuta sa ma apropii de copil in conditiile in care eu am stat departe de el atatia ani din cauza ei.... eu nu recunosc violentele de care ma acuza dar are mesaje in care ii ceream iertare ca am lovit-o si a zis ca daca nu recunosc arata mesajele alea, ce ma sfatuiti sa fac situatia fiind complexa, poate sa arate mesajele in instanta de pe facebook din ultimii 4 ani in care ii cer iertare? ca foloseste asta ca sa imi ia copilul!
inteleg ca legal nu pot sa ii fac nimic, dar copilul meu nu poate fi crescut de o mincinoasa narcisista, pot sa public fillmulete cu ea in park cand tipa la mine pe youtube? si sa public emailurile? nu pot sa o las sa castige in ce face...
eu inteleg... dar chiar poate sa ma minta asa si nu pot sa ma razbun in niciun fel? i-am spus ca cer custodie totala, i-am spus ca minte, si ma ignora total...
daca demonstrez ca minte, nu o mai crede instanta sper si obtin custodia exclusiva sau macar comuna dar nu se poate sa lasi copilul pe mana unei narcisiste.
vreau sa obtin autoritate parinteasca exclusiva pe motiv ca e o mincinoasa si m-a manipulat si vreau sa demonstrez ca nu e stabila psihic si nu poate creste un copil. eu am un card de rezidenta care expira in 2025, il reinnoiesc...
i-am mai trimis bani din cand in cand dar nu pe numele ei, pe un cont pe care il aveam amandoi pe paypal si nefiind pe numele ei am inteles ca nu am cum sa folosesc asta in instanta... eu sunt cetatean american dar am stat in romania 20 de ani aproape, ma ajuta ca sunt cetatean american in vreun fel in instanta?
multumesc, am intrebat dar avand in vedere ca am lipsit din viata copilului de cand avea 11 luni pana la 5 ani cat are acum slabe sanse... mama m-a lasat sa il vad in iulie si august cand am putut dar ne-am certat si a zis ca nu e obligata sa puna copilul prin certuri d-astea si nu imi mai raspunde la mesaje sau telefoane. a zis ca va respecta ce decide instanta dar acum nu e obligata avands in vedere ca eu si copilul nu avem aproape nicio relatie....