Buna ziua, anul trecut s-a decis trecerea prin sedinta asociatei de proprietari de la centrala veche de bloc la centralele de apartament. Motivul facturi f mari pe timp de iarna si sincope f dese din cauza vechimii ei. Din cele 15 ap doar 3 s-au debransat pana acum restul astepta, nu stiu ce. Pentru ca urmeaza o sedinta a asociatei in f scurt timp am vrut sa stiu cum se va face calculul pentru noi cei debransati si ce procent o sa ne revina din partile comune si ce trece prin aparatementele nostre. Pana acum o firma care administreaza blocul face calculele in baza facturilor de gaz, apa etc. Repartitoare nu avem. Multumesc
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc vechi cu centrala proprie de bloc in sector 1. Printr-o decizie comuna a locatarilor s-a decis montarea centralelor de apartament noi avand o centrala veche pentru care platim enorm pe timp de iarna iar de ceva timp a inceput chiar sa dea si rateuri. Intrebare: Pentru cei debransati cum se calculeaza cota ramasa la comun si ce procent prevede legea ca se aplica pentru apartamentele debransate la intretinerea lunara?