avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate Tiberiu_Alexandru

Activitate Tiberiu_Alexandru

Buna ziua am lucrat la o firma de transport si miau facut card la raiffeisen pe firma dar eu titular , cand am plecat cardul si pinul a ramas la ei ! Qm discutat cu patronul si il foloseste pe firma eu figurand doar cu numele !! Intrebarea este se poate intampla ceva in aceasta situatie , eu fiind titularul dar acest card figurand pe firma ? Multumesc !!
Mosternire cu darorie la banca!
Buna ziua intrebare scurta si la obiect , mostenire casa batraneasca + teren intravilan , eu singur mostenitor , datoria tatalui 11000 euro la banca , inca nu am facut succesiunea si am un potential client la pretul de 15000 euro , sincer nu stiu ce sa fac ! Va rog cei doritori sa imi raspundeti in cubostinta de cauza ! Caut si avocat specializat pe astfel de cazuri ! Multumesc !
Alte păreri ? Termenul este de 30 de zile pentru întâmpinare ,as dori sa fac o plată parțială și să depun chitanță la judecătorie , pentru a avita ulterior plata de 0,5 la suta pe zi ! Mulțumesc !
Datorie Orange preluată de Kruk
Buna ziua pe data de 16 am primit notificare de la Kruk având două dosare unul din 2012 de la firma Cosmote in valoare de 2100 Ron și altul din 2017 Orange in valoare de 1900 Ron ! Cel din urmă este in stadiul procesual la judecătoria sector 5 și se va judeca pe data de 7 decembrie timp in care am dreptul de a depune întâmpinare ! Menționez că din anul 2017 nu să mai efectuat nici o plată ! Și nu au făcut nici un demers de recuperare doar un plic trimis către adresa mea prin pinkpost in anul 2022 de care eu nu am știut și nu am luat la cunoștință ! Că mulțumesc pentru sfaturi și îndrumări deoarece am bunurile pe numele meu și au depus și la direcția de publicitate imobiliară dosarele cu creanțele ! Vă mulțumesc tuturor !