avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie Kruk Buna ziua pe data de 16 am primit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie Kruk Buna ziua pe data de 16 am primit ...

Datorie Orange preluată de Kruk
Buna ziua pe data de 16 am primit notificare de la Kruk având două dosare unul din 2012 de la firma Cosmote in valoare de 2100 Ron și altul din 2017 Orange in valoare de 1900 Ron ! Cel din urmă este in stadiul procesual la judecătoria sector 5 și se va judeca pe data de 7 decembrie timp in care am dreptul de a depune întâmpinare ! Menționez că din anul 2017 nu să mai efectuat nici o plată ! Și nu au făcut nici un demers de recuperare doar un plic trimis către adresa mea prin pinkpost in anul 2022 de care eu nu am știut și nu am luat la cunoștință ! Că mulțumesc pentru sfaturi și îndrumări deoarece am bunurile pe numele meu și au depus și la direcția de publicitate imobiliară dosarele cu creanțele ! Vă mulțumesc tuturor !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:50, 19 Noiembrie 2023
Contestație la executare urgent!Posibil să fie prescrise.Nu ratați termenul de 15 zile.
Alte păreri ? Termenul este de 30 de zile pentru întâmpinare ,as dori sa fac o plată parțială și să depun chitanță la judecătorie , pentru a avita ulterior plata de 0,5 la suta pe zi ! Mulțumesc !
Nu aveti ce contestatie la executare sa faceti. Nu sunteți în executare.
Pe kruk nu ii luati in seama, nu au titlu executoriu fiind vb de datorii la furnizor.
În ce priveste procesul cu Orange, nu platiti nimic si depuneti intampinare , solicitati respingerea cererii ca tardiv introduse, termenul de prescriptie de 3 ani, fiind împlinit.
Apelati la avocat pt redactarea întâmpinarii!
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator
Daca platiti parțial nu va ajuta cu nimic,mai mult riscați sa nu mai puteți invoca cu sansa excepții importante.Daca chiar nu va permiteți av măcar apelați la unul punctual ,pt o consultație,redactarea unei intampinari etc.Deja demersul pe care doreați sa îl faceți era greșit..
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie orange 2017 ioo03 ioo03 Buna ziua.Am primit o notificare de la KRUK Romania pentru o datorie la Orange din 2017 pentru nerespectarea contractului . Care sunt pasii care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie kruk Maryan1990 Maryan1990 Bună ziua! Acum 5 ani de zile am avut 2 abonamente la orange pe care nu le am mai achitat. Datoria a fost vândută la Kruk iar acest Kruk ma tot somat prin ... (vezi toată discuția)