Buna ziua, detin un PFA cu doua coduri CAEN unul pentru intermediar asigurari, unul pentru credite. Pot avea contract de colaborare cu doua firme de brokeraj asigurari, pe una activand doar pe partea de asigurari, iar cu cealalta colaborand doar pe credite?
Detin un PFA si doresc sa inchei colaborarea cu o firma de brokeraj asigurari, si sa imi incep activitatea alaturi de alta firma de brokeraj in asigurari. Insa exista o clauza in contractul firmei curente cu care colaborez unde este stipulat ca nu pot activa in acelasi domeniu de activitate timp de 6 luni dupa incetarea contractului. Va rog sa imi spuneti sub ce forma as putea totusi colabora cu a doua firma de brokeraj? Nu imi permit sa stau 6 luni fara venit. Multumesc
Buna ziua, am colaborat cu o firma de brokeraj asigurari cu PFA. Doresc sa inchei colaborarea cu aceasta entitate si sa imi incep activitatea tot prin colaborare cu PFA-ul meu cu o alta firma de brokeraj asigurari. Insa exista o clauza in contract care spune ca nu am voie 6 luni de zile de la incheierea colaborarii sa colaborez cu alte companii care au acelasi obiect de activitate. Daca m-as angaja pe propriul PFA si as incepe totusi colaborarea cu a roua firma, as putea iesi de sub incidenta acestei clauze? Multumesc
Buna ziua, daca am termenul nasterii in 20 Martie 2024, iar indemnizatia primului copil se va suprapune timp de 3 luni cu indemnizatia celui de-al doilea, cand ar trebui sa depun actele pentru a primii acea suma care se primeste datorita faptului ca se suprapun indemnizatiile? Dar dosarul de indemnizatie pentru copilul 2, acesta cand trebuie depus? Multumesc
Buna ziua, la nasterea celui de-al doilea copil in luna Martie 2024 voi fi in concediu de crestere copil si inca voi primi indemnizatie pentru primul copil. Primul copil va implini 2 ani in Iunie 2024. Avand in vedere noua ordonanta aprobata si faptul ca indemnizatiile copiilor se vor suprapune, as dori sa stiu daca pentru al doilea copil voi primi indemnizatia copilului 1 +50% timp de 2 ani sau doar timp de 4 luni cat cele doua indemnizatii se suprapun? Multumesc frumos