avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Activitate Crisisi

Activitate Crisisi

Mulțumesc foarte mult pentru explicații.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Termenul de dosar închis nu exista în procedura civila..Nu

Eu așa am înțeles de la alte persoane de asta am zis să întreb aici și nu nu este nici o miză financiara, contestație este făcută pentru permisul de conducere.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu s -a î,,nchis" nimic ci s a amânat termenul de judecata și nu pt ca nu s a prezentat partea adversa ci pt ca nu a fost legal citata .Procesele se judeca și în lipsa părții adverse dacă judecătorul.are certitudinea îndeplinirii procedurii de citare.Da ca procesul are o miza financiara pt dvs angajați va av este evident ca nu va descurcați..

Buna ziua, am primit actualizare pe site cu un termen pentru citare intimat, acela este termenul următoarei ședințe(precizez că prima ședință a fost închisă deoarece intimatul nu s-a prezentat)?
Eu am fost surprins cu un radar instalat pe mașina de poliție și chiar am uitat sa precizez că polițistul nici nu avea bodycam-ul care am înțeles că este obligatoriu.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Merita incercat. Soluția o va da judecătorul, după analiza toturor probelor, inclusiv eventuala filmare cu aparatul radar dk exista.

Buna ziua, azi am fost surprins de aparatul radar cu 117 km/h in localitate, mi fost reținut permisul.dar in procesul verbal este trecut numărul de înmatriculare greșit în loc de KCO este recit RCO și la reținerea este bifat certificatul de înmatriculare în loc de permis și în drept este seria permisului, țin să precizez că procesul nu are un scris lizibil și vreau să știu dacă pot să câștig in instanta.