avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, azi am fost surprins de aparatul radar cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, azi am fost surprins de aparatul radar cu 117 km/h ...

Buna ziua, azi am fost surprins de aparatul radar cu 117 km/h in localitate, mi fost reținut permisul.dar in procesul verbal este trecut numărul de înmatriculare greșit în loc de KCO este recit RCO și la reținerea este bifat certificatul de înmatriculare în loc de permis și în drept este seria permisului, țin să precizez că procesul nu are un scris lizibil și vreau să știu dacă pot să câștig in instanta.
Cel mai recent răspuns: Crisisi , utilizator 20:14, 19 Noiembrie 2023
Merita incercat. Soluția o va da judecătorul, după analiza toturor probelor, inclusiv eventuala filmare cu aparatul radar dk exista.
Eu am fost surprins cu un radar instalat pe mașina de poliție și chiar am uitat sa precizez că polițistul nici nu avea bodycam-ul care am înțeles că este obligatoriu.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Merita incercat. Soluția o va da judecătorul, după analiza toturor probelor, inclusiv eventuala filmare cu aparatul radar dk exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - permis conducere srgstancu srgstancu Buna Ziua, Am fost surprins de radar cu viteza de 101 km/h in localitate ( legal 50 km/h ) si mi-a fost suspendat permisul pe 90 de zile.Agentul a gresit ... (vezi toată discuția)
Amânare pronunțare plângere contravențională, eventual apel srgstancu srgstancu buna ziua, Am fost prezent la proces, in sala de judecata mi-a fost inmanata intampinarea Politiei impotriva actiunii de catre judecator si deasemeni mi s-a ... (vezi toată discuția)
Amenda radar AlexCucu AlexCucu Buna seara, Astazi 21.07.2013, am fost oprit in localitatea Targoviste si amendat pentru viteza. Am fost amendat cu 720 de ron, (360 in 24 de ore) pentru ... (vezi toată discuția)