Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
isis23 a scris:
marius07 a scris:
3.In cazul persoanei juridice :
a) executarea atat a ped. principale , cat si a celor complementare incepe dupa ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti ;
b) executarea ped. complementare incepe dupa executarea ped. principale;
c) pot fi aplicate aceluiasi inculpat toate ped. complementare prevazute de lege.
a)
dl udroiu da ca raspuns corect a, c
nici eu nu intelelg de ce este c) poate ca treb sa interpretam in sensul ca pot fi dar nu in acelasi timp , zic si eu , alte pareri?
Csorin a scris:
am o mica nelamurire , Udroiu zice asa : purtearea abuziva poate fi retinuta in concurs ideal cu ultrajul savarsit asupra aceleiasi persoane , in cazul in care pers vatamata avea calitate de functionar public care indeplinea o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat .....si se afa in exercitiul functiei ..... eu personal nu vad de ce nu s ar aplica concursul ideal si in cazul in care functionarul ( ex politistul ) nu s ar afla in exercitiul functiei ci in timpul liber , dar ultrajul ar fi fost savarsit in legatura cu atributiile sale de serviciu ( ex , efectuarea unor acte de cercetare impotriva functionarului , pe care acesta din urma le considera , din motive personale , abuzive )....voi ce ziceti ?
eu cred ca tu ai dreptate
de regula in legatura cu atributiile de serviciu este inclusa in notiunea mai generala in exercitiul functiei.