avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Activitate denissuu

Activitate denissuu

Nu, eu as primi toate veniturile de pe urma comunitatii online, pe care trebuie sa ii impart 50/50 conform contractului cu creatorul de continut. Si nu sunt sigur daca eu ar trebui sa platesc taxe si pentru partea lui sau doar pentru partea mea, sau cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul acesta.
Multumesc frumos pentru lamuriri!

george-neagu a scris:

Da. Tine loc.

Buna ziua! Am o nelamurire, declaratia unica (D212) tine loc pentru declaratiile 200 si 220 sau trebuiesc si ele depuse pe langa cea unica in cazul unui PFA? Multumesc frumos!
Buna ziua! Am o nelamurire legata de modul in care ar trebui justificate niste plati internationale in cadrul unui pfa. In contractul de colaborare se mentioneaza faptul ca veniturile nete rezultate din activitate se impart intre mine si client in proportie de 50/50, veniturile ajungand prima oara la mine prin intermediul stripe. Cum ar trebui sa platesc partea clientului ( factura, transfer, etc ) si cine trebuie sa plateasca taxele si impozitele pentru suma respectiva? Multumesc!
Buna ziua! Ma gandeam sa infiintez in curand o firma, fie PFA sau SRL, inca nu m-am decis, insa nu sunt sigur la ce coduri CAEN m-as incadra prin activitatea mea. In principiu, doresc sa administrez comunitati platite ale altor persoane unde ofera cursuri si informatii membrilor, in schimbul a o cota parte din venituri, si poate servicii de social media marketing. Aveti idee la ce coduri ar trebui sa ma orientez in cazurile astea? Multumesc frumos pentru ajutor!