avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impartire venituri cu colaborator international
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impartire venituri cu colaborator international

Buna ziua! Am o nelamurire legata de modul in care ar trebui justificate niste plati internationale in cadrul unui pfa. In contractul de colaborare se mentioneaza faptul ca veniturile nete rezultate din activitate se impart intre mine si client in proportie de 50/50, veniturile ajungand prima oara la mine prin intermediul stripe. Cum ar trebui sa platesc partea clientului ( factura, transfer, etc ) si cine trebuie sa plateasca taxele si impozitele pentru suma respectiva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: denissuu , utilizator 21:26, 3 Ianuarie 2024
nu inteleg. nu va plateste clientul?
Nu, eu as primi toate veniturile de pe urma comunitatii online, pe care trebuie sa ii impart 50/50 conform contractului cu creatorul de continut. Si nu sunt sigur daca eu ar trebui sa platesc taxe si pentru partea lui sau doar pentru partea mea, sau cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere plati , societate din spania pentru socitate din romania Bogdan_CH Bogdan_CH Salutari tuturor, Am o nelamurire si nu stiu exact cui sa ma adresez incat sa fiu 100% sigur ca totul e perfect legal si in conformitate cu normele ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu firmă din sua - prin deel yellena yellena Eu am un PFA pe care facturez pentru servicii de traducere în România. Urmează să încep o colaborare cu un client din SUA (prin intermediul Deel) și am ... (vezi toată discuția)
Cum declar venit si platesc impozit pt redactare articole in lb engleza AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, Am inceput sa fac venituri pe net din redactare de articole in limba engleza. Sunt anumite site-uri pe net unde clienti din toata lumea posteaza ... (vezi toată discuția)