avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate unuloarecare1

Activitate unuloarecare1

Răspuns la discuția Prestare servicii la negru
Ma lupt cu morile de vânt. Hai sa dovedim ca eu chiar am fost sa îmi pună folii și chiar mi-a cerut bani. Eu ma gândesc ca in situațiile astea e bine sa meargă o “momeala” a unui serviciu de stat sa testeze dacă într-adevăr sunt ilegalitați și nici lui sa nu ii rupă bon de ex.
Cu respect ! Dacă mi-a prestat un serviciu ( montaj folii auto/schimbat teava din baie/maturat/schimbat burlane ) , caut executantul și se sustrage de la onorarea garanției. El poate sa zică bine-mersi ca nu el a făcut. Nu a dat factura/acte, nimic…Ce e de făcut in cazul acesta? Exista controale civile ANAF sau alte servicii ? MUltimesc anticipat !
Suma respectelor ! Am cumpărat acum 8 ani un apartament care avea balconul cu bucătăria impreuna ( s-a practicat in timpurile respective unirea cu balconul ) dar nu am găsit in teancul de foi nici o evidentă de construcție. Acum vecinii când renovez pot zice ca am spart peretele . Ce e de făcut ? Ma apuc sa zidesc inapoi, s-a luat cam 2 metri din peretele de rezistența, s a lăsat grinda de sus toată și stau la ultimul etaj. Ce e de făcut ? Mulțumesc anticipat