Drept penal mi s a clasat dosarul în ultima zi adică la împlinirea a trei ani. Am făcut plângere, s a respins pe motiv că s a perimat dosarul. Nu înțeleg cum se poate perima când proba video era la dosar. Am solicitat copia cd ului și nu am primit o nici până astăzi. Ce pot face?
Întrebarea de ieri era ce fac daca mi a fost respinsa plângerea la prima procuror și s a clasat cauza că fiind perimată in cazul când organele de cercetare mi au ținut dosarul la sertar? Multumesc
Buna ziua! Cu dezamăgire, pot ataca in alta forma o plângere împotriva ordonanței de clasare respinsă? Clasarea a survenit din cauza organelor de cercetare care au ținut dosarul până la perimare și după l aumai ținut doua lunil a parchet.
Drept penal - poliția comunală mi a ținut dosarul din 2022 până în mai 2025 acesta fiind clasat cu perimarea date. Este vorba despre vecinul care a ridicat furca asupraea. And eram pe terenul meu. Polițistul s a vizitat pe timp de noapte cu infractorul de .ai multe ori înaintea pronunțării perimării. Ce cale de atac pot folosi in cauză?
Buna ziua! Se justifică plângerea împotriva ordonanței de clasare daca dosarul este perimat din cauză că s a ținut la sertar de către organul de cercetare, respectiv poliție? Mulțumesc!
Este valabil un plan de situație pentru un podeț in Romania, daca este întocmit și avizat de un ing danez??? Primăria a autorizat chiar daca nu știe cine este acesta. E posibil sa fie oricine din moment ce nu poate fi verificat.
Dețin un teren care a fost parțial sectionat, prin schimbarea cursului vai. Va rog să îmi spuneți, cui aparțin malurile daca valea a dislocat terenul pe care îl dețin și am proprietate de ambele părți și cui aparține matca veche? Mulțumesc!
Avocatul nu s a prezentat la cauza pe motiv că are concediu de paternitate. M a anunțat cu 5 zile înainte și nu am avut timpul necesar sa l înlocuiesc. Nici el n a numit înlocuitor și nici nu a depus obiecțiunile solicitate de instanta. Nu doresc să mă reprezinte în continuare. Cum procedez? Mulțumesc!