avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot ataca in alta forma o plângere împotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot ataca in alta forma o plângere împotriva ordonanței ...

Buna ziua! Cu dezamăgire, pot ataca in alta forma o plângere împotriva ordonanței de clasare respinsă? Clasarea a survenit din cauza organelor de cercetare care au ținut dosarul până la perimare și după l aumai ținut doua lunil a parchet.
Cel mai recent răspuns: av.cosmin , utilizator 19:50, 16 Iulie 2025
Buna seara! Nu exista perimare in procesul penal. Mentionez asta pentru ca e necesar sa stiti exact care a fost exact motivul pentru care s-a dispus clasarea, atunci cand alegeti sa formulati plangere. Iar ca raspuns direct la intrebarea dumeavoastra, consultati art. 340 CPP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nesolutionata- procedura ? Narcisa_ Narcisa_ Buna seara, Doresc sa va impartasesc situatia prin care trec, in vederea unei solutii favorabile. Iata speta: Anul trecut, prin luna iulie, am depus o ... (vezi toată discuția)
Calea de atac? _Alin_ _Alin_ Ieri am primit Ordonanța de la parchet, mi s-a respins plângerea ca inadmisibila, in temeiul art. 339 C.P.P. Ordonanța a fost emisă chiar de către ... (vezi toată discuția)