avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Întrebarea de ieri era ce fac daca mi-a fost respinsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Întrebarea de ieri era ce fac daca mi-a fost respinsa plângerea ...

Întrebarea de ieri era ce fac daca mi a fost respinsa plângerea la prima procuror și s a clasat cauza că fiind perimată in cazul când organele de cercetare mi au ținut dosarul la sertar? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:11, 19 Iulie 2025
Daca v-a fost respinsa plangerea impotriva solutiei de clasare de catre prim procuror, va duceti la judecatorul de camera preliminara. Grija mare ca este termen acolo. dacă îl depasiti, se respinge ca tardivă.
Daca însă a intervenit prescriptia raspunderii penale, atunci este problema, caci nu aveti temei pentru admiterea plangerii. Sunt mai multe discutii de facut. Cel mai indicat ar fi sa discutati cu avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Sentinta Narcisa_ Narcisa_ In cazul unui proces pena, Setinta cand se poate da? De fapt, care este procedura pana se ajunge la setinta? Sa o luam pe rand: 1) Plangere penala. ... (vezi toată discuția)
Echivalent art 275-278 cpp in noul cod de procedura penala ContSters311324 ContSters311324 Buna ziua, Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine care este echivalentul art. 275-278 C.P.P. (pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului la organul ... (vezi toată discuția)