avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Minorul singur de 13 ani are voie să călătorească ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Minorul singur de 13 ani are voie să călătorească cu CFR ...

Minorul singur de 13 ani are voie să călătorească cu CFR distanta Cluj Iași neînsoțit, FARA ACORDUL unui părinte? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Calatorie minor dintr-o tara schengen in alta Radu2205 Radu2205 Buna ziua, Am un copil de 16 ani si locuim in Polonia. Este posibil ca el sa calatoreasca cu avionul intr-o alta tara schengen(Germania) cu avionul ... (vezi toată discuția)
Zborul cu wizz al minorilor si legea romaniei 1234567qwertyu 1234567qwertyu buna ziua, aș avea și eu o întrebare legată de zborul cu wizz air. dacă minorii de peste 16 ani din România vor sa călătorească în alta țară ... (vezi toată discuția)
Minor roman fara declaratie din italia in anglia Emiliaaa Emiliaaa Buna seara. Am 17 ani si traiesc in Italia. Ma intrebam daca pentru a calatorii din Italia spre Anglia este nevoie de declaratia parintilor (fiind cetatean ... (vezi toată discuția)