avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Spartacis

Activitate Spartacis

Vă salut cu respect !
Am o problemă si nu reușesc sa o rezolv din cauza nepăsării si gestionarii total greșite a conducerii Asociației de Proprietari precum si a indiferentei autorităților care azvârle totul pe deciziile ce se i-au de către Comitetul Executiv cu Președintele acestuia.
Am sa încerc sa detaliez problema.
M-am mutat de 3 ani intr-un imobil si am constatat ca in spațiul destinat uscătoriei care practic este literalmente lipită daca pot spune asa de apartamentul proprietate personala își desfășoară activitatea si casieria Asociației.
Am încercat toate metodele legale pentru a se redistribui locația acesteia dar fără succes(cerere către președintele asociației,cerere către primărie,cerere către politia locală) nici o rezolvare ...
Problema cu această casierie o reprezintă zgomotul,certurile,socializarile,,mizeria făcută de animalele de companie a celor care vin sa plătească si toate se petrec exact in usa apartamentului meu,câteodată când degenerează situația chiar se inping in ușă făcând ca disconfortul creat familiei mele sa fie maxim.
Țin sa precizez ca la alta sc din cadrul aceleași Asociații de Proprietari se afla casieria special amenajată din banii Asociației (gratii,rastel pentru arhivă) care este folosită in cu totul alte scopuri decât pentru ce este destinată.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat cum as putea proceda pentru a scăpa de aceste neplăceri deoarece singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut ar fi sa dau in judecată Asociația folosindu-ma de toată documentația pe care o am de la președinte,primărie, poliție locală....
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!!!
Răspuns la discuția interfon
M-am mutat recent intr-un bloc care are montat interfon,toate bune si frumoase,problema care m-a deranjat a aparut atunci cand la usa mi-au venit cei de la service-ul interfonului spunându-mi ca din cauza interfonului din casa s-a ars (distrus) acumultorul i terfonului principal imputandumi-se in cazul acesta reparatiile (2000 ron)
Sincer fiind nou venit in bloc nu am de unde sa stiu daca asociatia de proprietari a incheiat vre-un contract de mentenanță cu acestia ori nu dar este absurd sa platesc eu costul reparatiei mai ales ca eu nu locuiesc mometan acolo si asa figurez si la întreținere,apartamentul fiind in reparatii,si in cazul in care unui locatar i se strica interfonul din casa ori are un scurt din cauza caruia interfonul principal se strica,proprietarul este vinovat ???......va rog sa-mi dati un raspuns la aceasta problema,multumesc anticipat!!!