avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate Contachinte777

Activitate Contachinte777

Am inteles pe deplin,multumesc f mult.

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

CAS nu pentru ca nu e considerata activ independenta ( aia e cu continuitate ) .
Asta fiind ocazionala se incadreaza la venituri din alte surse cf art 114. alin 1 lit g ) din Codul fiscal

Cas ul nu?

se va retine atunci 10% impozit de catre SRL iar persoana fizica va depune Declaratia unica pe CNP unde va plati CASS la 24 salarii minime adica 10% (24 x 3300) = 7920 lei.
Am presupus ca e pe 2024 ,

Nu are continuitate.

in baza a ce forma de organizare primeste persoana fizica suma de 100.000 euro ? E o tranzactie ocazionala din care primeste acel comision? sau are continuitate ?

In baza unui contract de intermediere si da e ocazionala.

in baza a ce forma de organizare primeste persoana fizica suma de 100.000 euro ? E o tranzactie ocazionala din care primeste acel comision? sau are continuitate ?

Buna ziua,cer scuze,sper sa nu deranjez sau ca indraznesc prea mult,v as ruga daca se poate sa mi raspundeti la o intrebare.La un comision de 100000 euro primit de o persoana fizica de la un SRL in baza unui contract de intermediere a unei tranzactii,ce taxe si impozite se percep?Multumesc anticipat.

Stima

V.Aurelian
Impozitul pe venit se retine la sursa in urma unui comision primit de o persoana fizica de la un srl? Care ar fi taxele aferente platibile la anaf?
Un comision de 150000 euro obtinut de o persoana fizica de la un SRL in baza unui contract de intermediere este blocat de catre ANAF ptr verificari?
Buna ziua,cate comisioane poate incasa anual o persoana fizica de la un SRL?
Buna ziua,multumesc f mult ptr raspuns,puteti sa mi spuneti va rog care ar ar fi valoarea ca si impozit datorat catre stat?

Contachinte777 a scris:

O persoana fizica poate primi ca si comision prin banca ,suma de 150000 euro de la un srl?

O persoana fizica poate primi ca si comision prin banca ,suma de 150000 euro de la un srl?