avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O persoana fizica poate primi ca si comision suma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O persoana fizica poate primi ca si comision suma de 150.000 euro ...

O persoana fizica poate primi ca si comision prin banca ,suma de 150000 euro de la un srl?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
Contachinte777, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 8 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate primi asa ceva .
Buna ziua,multumesc f mult ptr raspuns,puteti sa mi spuneti va rog care ar ar fi valoarea ca si impozit datorat catre stat?

Contachinte777 a scris:

O persoana fizica poate primi ca si comision prin banca ,suma de 150000 euro de la un srl?

Impozit pe venit : 10%

c.a.s. s : 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere - cumparare/vanzare actiunii piata de capital printr-un broker extern Th.c1976 Th.c1976 Buna ziua, Doresc sa infintez o mictrointreprindere prin care sa tranzactionez actiunii pe piata de capital la nivel mondial prin intermediul unui Broker ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu o banca privind un comision de administrare credit retinut abuziv de doua ori velena velena In data de 30.04.2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in suma de 12900 euro plus un comision de administrare de 387 euro,comision cu care am ... (vezi toată discuția)
Contract de comision b.stefan78 b.stefan78 Eu, persoana fizica, am incheiat cu o societate comerciala (srl) un contract de comision in care figureaza o suma fixa ,reprezentand comisionul meu ... (vezi toată discuția)