avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate CChr296

Activitate CChr296

Bună ziua!

În 2016 s-a ridicat un bloc în sectorul 4 în care am un imobil. Problema este următoarea : în contractul de vânzare-cumpărare este trecut ca P+1E+M, însă realitatea este alta. Sunt 2 etaje plus o mansardă, iar dezvoltatorul ne spune ca a depus cererea pentru autorizație încă din timpul construirii blocului. Președinții din ultimii ani au cerut dovada depunerii cererii, însă nu au primit nimic.

Ce putem face în acest caz? Unde putem căuta mai exact o arhivă în care să găsim acea cerere? Sau ce soluții există pentru a vedea acea dovadă ?
Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Contractul de schimb
[ link extern ]

Buna ziua!

In urmatoarea perioada urmeaza ca eu si bunica mea sa facem un schimb de imobile, eu ii voi da o garsoniera, iar ea imi va da o garsoniera dubla. Deoarece nu doresc ca pe viitor sa intampin probleme din partea rudelor, doresc ca acest schimb sa fie legal din punct de vedere al actelor.

La ce costuri ma voi astepta, avand in vedere ca ambele garsoniere la vremea lor nu au costat mai mult de 25.000 euro? Difera costurile daca una este in Bucuresti, cealalta in Ilfov?