avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate burcea silviu

Activitate burcea silviu

MA NUMESC SILVIU. IN ANUL 2007 AM CONTRACTAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE LA BANCPOST IN CHF.IN URMA MARIRII DOBANZII DE REFERINTA A BNR IN ANUL 2008 RATA MEA A CRESCUT FIIND NOTIFICAT DE BANCA IN ACEST SENS O SINGURA DATA.DIN FEBRUARIE 2009 DOBANDA DE REFERINTA A BNR A INCEPUT SA SCADA, DAR RATA MEA LUNARA A RAMAS CONSTANTA PANA ASTAZI,CHIAR DACA DOBANDA DE REFERINTA A SCAZUT LA 6.50.AM GASIT PE INTERNET SI SENTINTE JUDECATORESTI IN TEMEIUL LEGII 193/2000 PRIVIND CLAUZELE ABUZIVE.
PRECIZEZ CA CF.CONTRACTULUI INCHEIAT CU BANCPOST" DOBANDA ESTE DE 7,95% pe an" IAR "BANCA ISI REZERVA DREPTUL DE AMODIFICA DOBANZILE COMISIOANELE SI TAXELE,INSTIINTAREA IMPRUMUTATULUI SE FACE LA SEDIUL BANCII SI PRIN NOTIFICARE".
"IMPRUMUTATUL POATE ACCEPTA MODIFICAREA SAU NU"
"IN SITUATIA NEACCEPTARII BANCA ARE DREPTUL SA DECLARE CREDITUL SCADENT SI SA TREACA LA RECUPERAREA CREDITULUI SI A DOBANZII AFERENTE".
IN ACEASTA SITUATIE REFERITOR LA CELE PREZENTATE MAI SUS ,VA ROG SA IMI DATI O RECOMANDARE CUM SA PROCEDEZ PENTRU CA BANCA SA NU MAI BENEFICIEZE IN MOD NEJUSTIFICAT DE PLATA SUPLIMENTARA PE CARE EU PUNAR O PLATESC LA TIMP
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS URGENT.
elis a scris:

Functionarii publici ale caror raporturi de serviciu au fost suspendate in conditiile legii si care isi reiau activitatea incepand cu luna ianuarie 2008 vor beneficia de salariile de baza prevazute de OG nr.9/2008, dupa parcurgerea procedurii de reincadrare aplicate functionarilor publici in anul 2005, cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Perioada concediului pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în muncă şi în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu aceasta.

In urma suspendarii la cerere a raportului de serviciu pt cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani pot avansa in treapta de salarizare superioara pt perioada lucrata anterior ? Mentionez ca sunt inspector asistent III din anul 2004,am avut suspendata activitatea in perioada noiembrie 2006-octombrie 2008 si solicit avansarea in treapta de salarizare superioara pt. perioada 2004-2006 cand am obtinut calificativele f. bun indeplinind in acelasi timp si conditiile de vechime cerute de lege,respectiv 2 ani pe functia publica respectiva.
Se considera vechime in functia publica concediul pt. cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani in cazul suspendarii la cerere a raportului de serviciu?