avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Nica tincuta

Activitate Nica tincuta

Buna ziua . Vin cu rugămintea de a afla și eu un răspuns . Locuiesc intr- un bloc cu 16 locuințe, 14 garsoniera si 2 apartamente . Fiecare avem cite o boxa din constructive trecuta pe contract . Se poate vinde boxa de la subsol ca spatiu de locuit ? Si daca da … cum se va numi acel spatiu , boxa sau garsoniera ? Si numarul de la acea Locuință cine il da ? Multumesc celor care imi raspuns de .
mexu ma bucur de viata ….. dar cind ies din scara blocului cu gunoiul pina la glezne …. Imi piere bucuria ! Multumesc pt sfat !

mexu a scris:

bucurati-va cat mai puteti de viata fara asociatie! cum apare o forma apar si smekerii care sa o confiste in folos propriu

hhs daca era asa usor sai convingi pe unii dintre locatari …. ar fi fost minunat ! Nu vor sa participe la sedinte ,afisele puse pe usa blocului le rup . Cind le bati in usi pt o problema , nu deschid ! Greu foarte greu !
Inn ne puteti indruma cum sa procedam cu acele firme care administereaza condominii ? Multumesc !
Buna ziua ! Din nou am nevoie de ajutor pentru problemele ce sunt privite cu nepăsare de unii proprietari . Locuiesc intr- un bloc fără asociație și cum de fapt fiecare face ce vrea și cum crede , ocupa niște spații care ne aparțin la toți . In schimb o problema ce ne poate costa viața și chiar și casa nu interesează pe nimeni . Am făcut 2 sesizări la Enel pentru verificarea instalației electrice de pe casa scării , unde la tablouri umbla care și cum dorește . Nu am primit încă nici un răspuns ! La primărie mi-a raspuns ca e obligatia proprietarilor ! Dar daca luam foc cum sa mai luat si in anii din urma si va arde si Academia Navala Mircea cel Batrin ( Constanta ) atunci cum se va proceda ? Suntem dispusi unii din locatari sa platim si o cablare noua si schimbarea celei vechi , unde sunt atirnate tot felul de fire ca nu stii care si de unde vine . Daca cineva cunoaste vreo firma autorizata sau cum sa putem proceda v- as multimi infinitamente ! Zi buna !
Mulțumesc d-le Grecu pentru soluțiile care mi le-ați scris . Important ca sunt grupați pe paliere și nu-i poți scoate din gindirea lor . De ce sa plătim administrator ? De ce sa plătim femeie de serviciu ! Adică sa trăim , sa mâncam sa bem sa dormim și sa ne închidem in casa fără vreo speranța și fără vreun rost ! Îmi pare rău de ce tineret avem fără viitor ! Poate o sa apelez la avocata mea . Dar poliția locală nu ar putea sa ne ajute oare ? Va mulțumesc ! Seara frumoasa !
Locuiesc intr-un bloc in Constanta , unde nici un locatar nu dorește sa înființăm o asociație și nici femeie de serviciu sa angajam ! Am făcut o lista cu fiecare palier , o data pe săptămâna sa facă curat . Unii s-au încadrat alții au rupt afișul pe care era scris numele celui care urma . Ce pot face cind un locatar nu vrea si sfidează pur si simplu si pe cei care doresc sa fie curățenie si liniște între locatari ! Mulțumim si poate ne Întrumati spre o rezolvare !