avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Din nou am nevoie de ajutor pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Din nou am nevoie de ajutor pentru problemele ce ...

Buna ziua ! Din nou am nevoie de ajutor pentru problemele ce sunt privite cu nepăsare de unii proprietari . Locuiesc intr- un bloc fără asociație și cum de fapt fiecare face ce vrea și cum crede , ocupa niște spații care ne aparțin la toți . In schimb o problema ce ne poate costa viața și chiar și casa nu interesează pe nimeni . Am făcut 2 sesizări la Enel pentru verificarea instalației electrice de pe casa scării , unde la tablouri umbla care și cum dorește . Nu am primit încă nici un răspuns ! La primărie mi-a raspuns ca e obligatia proprietarilor ! Dar daca luam foc cum sa mai luat si in anii din urma si va arde si Academia Navala Mircea cel Batrin ( Constanta ) atunci cum se va proceda ? Suntem dispusi unii din locatari sa platim si o cablare noua si schimbarea celei vechi , unde sunt atirnate tot felul de fire ca nu stii care si de unde vine . Daca cineva cunoaste vreo firma autorizata sau cum sa putem proceda v- as multimi infinitamente ! Zi buna !

Alte discuții în legătură

De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)
Cablu electric petrutaecaterina petrutaecaterina buna ziua,am si eu o intrebare: am cumparat o proprietate care avea iesire la 2 strazi ,adica eu am luat casa si a mai ramas un teren, cablul meu electric ... (vezi toată discuția)