avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate Macrai Alexandra

Activitate Macrai Alexandra

Chiar dacă am fost înregistrată fără acordul meu?
Bună ziua, am o problemă, sora mea și fostul ei concubin sunt în proces pentru custodia fetiței, am fost sunata de fostul meu cumnat și mama sa, și mi sa cerut sa merg ca martor în instanță, eu nu am fost de acord să merg, am avut o discuție și am fost înregistrată fără voia mea și a fost dusa înregistrarea în instanță, eu nu sunt și nici nu am fost de acord cu așa ceva, cum trebuie procedat pentru a nu merge acolo ca martor, nu vreau pentru că sunt problemele lor. Vă rog un răspuns urgent!
Atât am vrut să știu, mulțumesc mult pentru răspuns


Cornel Vasile a scris:

Nu aveti decat sa ii dati in judecata sau sa sesizati Ministerul Muncii.



Cornel Vasile a scris:

Ati primit o decizie de refuz?
asta e problema că nu am primit nimic, și aș vrea să știu ce drepturi aș mai putea avea pentru că nu îmi spune nimeni nimic, unde întreb nu sunt luată în seamă....
Am depus cerere pentru trusoul nou-născutului, pentru că eram la prima naștere, și pentru că eram o mamă singură care aveam în creștere un copil, mă încadram la familie monoparentale, nu am nici un venit și nici nu am nimic pe mine (pământuri și alte bunuri).

Eu am născut în luna iunie și în iulie am fost la primărie și am depus cererea, sunt o mamă singură, eu de ce nu am primit și de ce mi sa zis de către primaria Sintereag că nu se mai dă, nu înțeleg, unora li se dă și altora care chiar au nevoie nu?