avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1506 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan Aurel

Activitate Stefan Aurel

Bună ziua.. Am găsit unul și a spus sa merg ca nu este niciun motiv sa fiu arestat preventiv. Dar nu știu ce sa spun, el poate spune asa doar să-mi ia banii!!

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Sa va găsiți un avocat în care sa aveți încredere și sa faceți cum va sfătuiește concret.

Bună ziua,
Sunt chemat la audieri și speță într-o alta țară UE în calitate de suspect de vatamare corporala asupra fostei iubite..
Avocatul m-ia spus ca nu exista riscul de arest preventiv. Dar nu prea am încredere nici în avocat, menționez ca asa zisă fapta de care sunt acuzat nu săvârșit pe teritoriul României. Și în prima declarație pe care am dat-o, nu mi sa adus translator pe motiv ca va dura foarte mult, iar polițistul in cauza nu a scris tot ce am declarat, sau a scris altceva ptr a o favoriza pe ea și de nu a o încadra pe ea la violenta domestica sau lovire și alte violente.. Menționez ca am mers singur la poliție sa declar cele întâmplate și faptele care sa întâmplat între mine și fosta.
De aceea cer sfatul dumneavoastră și vostru în care sa ma sfătuiți ce sa fac. Sa merg sau nu la audieri?
Va mulțumesc anticipat