avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, Sunt chemat la audieri și speță într-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, Sunt chemat la audieri și speță într-o alta țară ...

Bună ziua,
Sunt chemat la audieri și speță într-o alta țară UE în calitate de suspect de vatamare corporala asupra fostei iubite..
Avocatul m-ia spus ca nu exista riscul de arest preventiv. Dar nu prea am încredere nici în avocat, menționez ca asa zisă fapta de care sunt acuzat nu săvârșit pe teritoriul României. Și în prima declarație pe care am dat-o, nu mi sa adus translator pe motiv ca va dura foarte mult, iar polițistul in cauza nu a scris tot ce am declarat, sau a scris altceva ptr a o favoriza pe ea și de nu a o încadra pe ea la violenta domestica sau lovire și alte violente.. Menționez ca am mers singur la poliție sa declar cele întâmplate și faptele care sa întâmplat între mine și fosta.
De aceea cer sfatul dumneavoastră și vostru în care sa ma sfătuiți ce sa fac. Sa merg sau nu la audieri?
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:01, 27 Ianuarie 2024
Sa va găsiți un avocat în care sa aveți încredere și sa faceți cum va sfătuiește concret.
Bună ziua.. Am găsit unul și a spus sa merg ca nu este niciun motiv sa fiu arestat preventiv. Dar nu știu ce sa spun, el poate spune asa doar să-mi ia banii!!

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Sa va găsiți un avocat în care sa aveți încredere și sa faceți cum va sfătuiește concret.

Depinde de incadrarea faptei, de zilele de ingrijiri medicale, si asa mai departe. Daca fapta este suficient de grava se poate emite si mandat european pentru faza de urmarire penala. Deci daca isi pun mintea organul de urmarire, va poate aduce oricum. Deci trebuie pusa in balanta buna dvs credinta si gravitatea faptei savariste, bineinteles raportat la incadrarea penala din tara respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie Alexamy Alexamy Salut. As dori si eu un sfat referitor la cazul urmator si la ce anume risca prietenul meu (A)., A se duce la B sa il traga la raspundere pentru ca a ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor ionutandrei7 ionutandrei7 Salut am un prieten care la înjunghiat pe un prieten de a lui într.un conflict a facut 2 luni de arest preventiv iar acum la plasat in arest la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Interdicție de părăsire a țării Andrei ionut Andrei ionut in contexul acesta : \'\'Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen., desfiinţează soluţia de renunţare la urmărirea penală, ... (vezi toată discuția)