avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate newbieceo

Activitate newbieceo

Ok, si stiind ca acest contract nu e legal si ANAF nu e instiintat de aceasta inchiriere ? in ultimii 3 ani "extinderea contractului" reprezenta doar un scris cu pixul pe spatele contractului " se extinde contractul 1 an " si semnat de mine si de proprietara . in iunie 2024 a fost scris " se extinde contractul pt inca 2 ani " .. au trecut abia cateva luni .
Sunt chirias si proprietara apartamentului face lucruri care nu sunt ok.

problema mea este ca lucrez de acasa, detin o SRL, si am inchiriat un apartament care trebuia declarat de proprietara si m-am trezit ca ea nu a declarat apartamentul ca fiind inchiriat, iar asta mi-a pus o multime de probleme pe partea de lucru, pe care le puteti intelege.. exista si alte probleme legale.

Un alt lucru este că proprietara a început niște lucrări de renovare care s-au prelungit pe 3 luni , ceea ce mi-a pus și mai multă suferință profesională deoarece lucrez de acasă și în această perioadă era aproape imposibil să lucrez și proiectul de renovare s-a lungit pe atât de mult timp pentru că ea a angajat instalatori neprofesionisti pentru că dorea să evite să cheme echipa de la compania care lucra cu ceilalți vecini din această clădire, pentru că se temea că o v-or vorbi vecinii la lucratori pe ea că îmi închiriază apartamentul și m-a făcut să pierd o mare parte din veniturile mele recent și acum că mă șantajează, intorcand situatia impotriva mea pentru că am întârziat la plată și acum proprietara induce faptul că va vinde apartamentul ca motiv sa ma scoata afara inainte de incheierea contractului si sa puna toata vina pe mine. Am nevoie sa situ ce optiuni am sa ma protejez si contra-atac fiind pusa in situatia asta?

multumesc.
update pt cine e interesat de raspuns la intrebarea aceasta, mi-am intrebat contabilul si mi s-a transmis :
" Puteti sa deschideti mai multe conturi, chiar si la banci diferite, pentru aceeasi societate. "
Buna! Daca mi-am facut firma, sunt angajat unic si nu planuiesc sa angajez alte persoane, imi este permis sa imi creez tichet de masa pt mine insumi ca salariat la firma mea?

multumesc.
Am deschis SRL si am nevoie de cont bancar . Din moment ce stiu ca pot schimba banca SRL-ului dupa cum consider, intrebarea mea este :

Pot sa am mai mult de un cont bancar pt SRL la banci diferite?
Adica se poate sa deschid cont pt srl la banca transilvania, ulterior sa deschid un cont la BRD , si sa nu aleg sa inchid contul bancar translvania si sa le am pe amandoua in functiune ca banci ale SRL-ului?

Sau doar 1 cont bancar e obligatoriu si permis unui SRL ?

multumesc!