avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa introduc tichet de masa in cazul acesta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa introduc tichet de masa in cazul acesta?

Buna! Daca mi-am facut firma, sunt angajat unic si nu planuiesc sa angajez alte persoane, imi este permis sa imi creez tichet de masa pt mine insumi ca salariat la firma mea?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 16 Februarie 2024
Daca aveti c.i.m., puteti sa acordati tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa dupa demisie tomitzel tomitzel Buna ziua, Mi-am depus demisia conform legii si am respectat perioada de preaviz, insa angajatorul refuza sa-mi acord tichetele de masa pe ultima luna ... (vezi toată discuția)
Intelegerea partilor in relatii de munca (nu civil) ContSters83715 ContSters83715 Unii primesc tichete de masa, altii nu. la cei care nu au mentionate tichetele de masa in c.i.m. (contractul individual de munca) totusi exista contractul ... (vezi toată discuția)
Al 2-lea job beneficiaza de bonuri de masa nicolecaracuda nicolecaracuda Buna ziua, Am doua locuri de munca , la primul loc nu primesc bonuri de masa,in schimb la cel de al 2-lea loc de munca firma la care lucrez orea angajatilor ... (vezi toată discuția)