avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Sorin0909

Activitate Sorin0909

Nu se mai afișează de 2 luni chetuielile la Avizier , nu pot lua legătura cu nimeni . Este posibil să se fi desființat asociația fără să fi fost anunțat , apoi să se reînființeze fără să mă anunțe și să se constituie fără unii proprietari ( mă refer la mine ) . Dacă se poate asta , mă întreb , eu cum mai îmi plătesc apa la furnizor ? Că fără apă...ești terminat. Răutatea oamenilor este de neimaginat. Efectiv nimeni nu mai vrea să zică nimic .
Suntem o asociatie de proprietari 12 ap. Podul imobilului nu este finalizat ; peste planseu esre vata de sticlă si nu este acoperita . Invocând votul majoritar unii urcă in pod si depozitează lucruri. Întrebarea mea este :
Tinând cont de mediul foarte periculos adica praful cu particule fine dun sticlă care este angrenat la coborâre pe ușa din tavan afară pe casa scării care este in fata usii mele , ce instituții să sesizez ca să pot determina asociația ( președinte , cenzor ) să oprim accesul acolo până izolam acea vată de sticlă ?
Am cerut în ședință să strângem.bani si să facem podul comform pt depozitat si am fost jignit ignorat.
Vreau să stiu primează în cazul meu sesizat votul majoritar , si daca da , de ce ?
Copilul meu are o datorie de 27 000 € la cineva care i-a vândut o casă în rate. Trebuie să-i achite datoria până în 31 mattie . Menționez că are ipoteca pe casă cu act făcut la notar pentru datoria asta. Persoana care i-a vândut casa acum gasește fel si fel de scuze , și tot amână să meargă la notar să primească banii cu bună înțelegere. Deci concret noi avem banii vrem să ne scăpăm de datorie și ipotecă , vânzătorul tot amână . Ce putem face ? Vă rog să ne ajutați cu o sugestie !