avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu se mai afișează de 2 luni chetuielile la Avizier ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu se mai afișează de 2 luni chetuielile la Avizier , nu pot ...

Nu se mai afișează de 2 luni chetuielile la Avizier , nu pot lua legătura cu nimeni . Este posibil să se fi desființat asociația fără să fi fost anunțat , apoi să se reînființeze fără să mă anunțe și să se constituie fără unii proprietari ( mă refer la mine ) . Dacă se poate asta , mă întreb , eu cum mai îmi plătesc apa la furnizor ? Că fără apă...ești terminat. Răutatea oamenilor este de neimaginat. Efectiv nimeni nu mai vrea să zică nimic .
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:51, 5 Mai 2025
Buna ziua

Nu se poate dizolva o asociatie ca mai apoi sa se refaca fara convocarea tuturor proprietarilor.

Si, chiar daca s-ar fi intamplat asta, faptul ca nu sunteti membru al asociatiei nu inseamna ca obligatiile din legea 196/2018 nu trebuie indeplinite de catre presedinte/administrator/cenzor/comitet executiv.

Afisarea la avizier este obligatorie si se face pentru toti proprietarii, nu numai pt membrii asociatiei.

Discutati si cu ceilalti vecini sa vedeti ce s-a intamplat.

In cele din urma va puteti adresa primariei localitatii/sectorului unde locuiti (compartimentului pentru relatia cu asociatiile de proprietari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate dizolva o asociație de proprietari care nu mai are organe de conducere de aproape 2 ani ? flory_mr flory_mr Să zicem că avem cazul în care, datorită amenzilor din Legea 196/2018, art. 102, nu mai dorește nimeni să conducă Asociația de Proprietari, toți fiind ... (vezi toată discuția)
Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc botezclaudia botezclaudia Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, ... (vezi toată discuția)