avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate 2eety

Activitate 2eety

Ok,am inteles si va multumesc pt raspunsul atat de prompt insa altceva m-ar interesa: cum ar trebui sa procedeze prietenul meu in raport cu firma? Exista vreun fel de intelegere legala care se poate incheia intre cele doua parti? Daca exista,dati-mi,va rog,un exemplu.Chiar nu ne pricepem,de aceea am apelat la ajutorul dvs.
Buna ziua! Intervin si eu aici cu o problema legata de subiectul deja deschis.Prietenul meu are o descoperire de card efectuata prin intermediul firmei la care a lucrat.Acum si-a schimbat locul de munca insa i s-a spus de la vechiul loc de munca faptul ca nu i se va putea desface contractul de munca decat in momentul in care isi achita integral descoperirea,mai mult,i s-a dat si un termen limita pt aceasta.Asa se procedeaza in asemenea situatii?Nu se poate ajunge la o intelegere cu firma prin care sa se stabileasca achitarea sumei respective de bani treptat,in mai multe rate sau asa ceva? Va multumesc anticipat!