avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate Dinulorenzo2425

Activitate Dinulorenzo2425

Se face cerere la tribunalul Bucuresti , 60 de zile este termenul iar daca dureaza mai mult timpul trece in favoarea condamnatului !
Ba da ! Se poate ! Cereri consilierului sa va transfere dosarul in tara de rezidenta daca este din UE. Se poate , insa in general ei nu ofera aceasta posibilitate , nu stiu de ce .. insa exista lege (nu stiu care )si sunt obligati.
davidela1977 a scris:

Buna ziua!
Ma confrunt cu următoarea problema si am mare nevoie de un sfat.
Am fost condamnat penal la pdeapsa de 6 luni sub supraveghere pentru conducere sub influența alcoolului,
Problema mea este faptul că, în sentinta, stabileste instanta o serie de obligații in sarcina mea, precum și munca in folosul comunității. Eu lucrez in Spania. Cum pot face sa ma supun acestor obligatii, în situația în care eu trebuie neapărat să revin la munca?
Va multumesc pentru sfaturi!

Am observat că mulți avocați în acest grup susțin că probațiunea poate fi efectuată doar în țara de condamnare, ceea ce nu este adevărat. Conform informațiilor pe care le-am obținut recent, probațiunea poate fi realizată și în altă țară membră a Uniunii Europene, cu condiția să fiți rezident acolo.Vă încurajez să solicitați această opțiune consilierilor de probațiune; conform legislației europene, aceștia sunt obligați să vă transfere dosarul pentru a vă permite să efectuați probațiunea în țara de reședință.Vă mulțumesc pentru atenție și vă încurajez să împărtășiți orice experiențe sau informații suplimentare pe acest subiect.
Am gasit un anunt pe internet postat de o firma de dezmembrari. Am cumparat o piesa si am platit-o in avans prin transfer bancar intr-un cont personal. Persoana respectiva mi-a dat doua awb-uri false , m a dus cu vorba , piesa nu a mai ajuns niciodata. Mentionez ca persoana respectiva chiar lucreaza acolo , firma exista.Eu sunt din Bucuresti firma este din Craiova.Cum ar trebui sa procedez? unde ar trebui sa ii fac plangere? Va multumesc