buna sera , este corect ca o fima care ma reprezentat si cu care am castigat, acum cand am inceput executare , aceeasi firma il reprezinta pe debitor cu contestatie la executare. pe site avocatii spun ca trebuie sa fac o plangere la baroul de unde este firma. ce ar trebui sa fac si ce anume prevede dupa acea pangere. multumec,
intrebarea era cum dumnezeului ,firma de avocatura cu care am castigat procesul vine si face contestatie la executare dar pentru parat? si nu o contestatie ci 2 dosare cu aceeasi subiect,mai pe romaneste au inregistrat 2 dosare la fel la data diferite. ma intreb nu cumva vorbim de conflict de interese cu aceasta firma de avocatura?
buna seara, am castigat un proces cu o firma de avocatura. aceeasi firma se indreapta asupra mea cu 2 procese identice cu ,,contestatie la executare. este corect, moral etic etc. sa faci asa ceva?imi vine sa renunt dupa foarte multi ani si foarte multi bani.mai este ceva de facut?multumesc, o seara frumoasa.
buna, am o hotarare definitiva privind plata de penalitati, in calitate de creditor am cerut mai apoi instantelor sa calculeze suma, problema nefiind rezolvata nici in ziua de azi. instanta de fond si apel mi-au respins cererea considerand ca au rezolvat inainte de hotararea definitiva . ce pot sa mai fac?
Buna ziua, ce cai de atac mai am?,daca am o hotarare definitiva din 2021, -ca obiect obligatia de a face-, cu penalitati pe zi de intarziere.Am facut cerere de calcul al penalitatilor catre judecatorie, apoi si catre tribunal, toate au fost respinse pe motiv ca a facut, dar inainte de anul 2021. multumesc (fiind vorba de o suma foarte mare nu au dorit sa faca NIMIC).