avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna seara, am castigat un proces cu o firma de ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna seara, am castigat un proces cu o firma de avocatura. aceeasi ...

buna seara, am castigat un proces cu o firma de avocatura. aceeasi firma se indreapta asupra mea cu 2 procese identice cu ,,contestatie la executare. este corect, moral etic etc. sa faci asa ceva?imi vine sa renunt dupa foarte multi ani si foarte multi bani.mai este ceva de facut?multumesc, o seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: kevinnyc67@gmail.com , utilizator 08:43, 13 Iulie 2025
Potrivit Codului de procedura civila, impotriva executării silite, precum şi împotriva oricărui act de executare se poate face contestaţie de către cei interesaţi sau vătămaţi prin executare.

Se poate face contestaţie şi în cazul în care sunt necesare lămuriri cu privire la înţelesul, întinderea sau aplicarea titlului executoriu, precum şi în cazul în care organul de executare refuză să înceapă executarea silită ori să îndeplinească un act de executare în condiţiile prevăzute de lege.
În.primul rand nu precizați ce obiect a avut procesul,cum s a soluționat etc.Daca în urma unui proces se formuleaza o contestație la executare in faza urmăririi silite atunci nu poate fi vorba despre , procese identice"
multumesc mult pentru toate raspunsurile , au fost de mare ajutor
intrebarea era cum dumnezeului ,firma de avocatura cu care am castigat procesul vine si face contestatie la executare dar pentru parat? si nu o contestatie ci 2 dosare cu aceeasi subiect,mai pe romaneste au inregistrat 2 dosare la fel la data diferite. ma intreb nu cumva vorbim de conflict de interese cu aceasta firma de avocatura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma adresez pentru contestatia la executarea silita? bigbos bigbos buna seara unde trebuie sa ma adresez ptr o contestatie de executare silita ? va multumesc (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)
Executare florinadrian01 florinadrian01 buna ziua .am primit o somatie de executare silita in 5 zile in baza unui titlu executoriu din 2011 si as dori sa stiu daca mai pot face vreo contestatie (vezi toată discuția)