avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Abcd123456

Activitate Abcd123456

Buna ziua!
Sunt in proces de divort iar sotul meu a trimis poze cu mine, facute in casa, in care aveam un episod de acnee pronuntata și alte afectiuni ale pielii, tuturor colegilor de munca, pe adresele de e-mail de la munca. Este un loc nou de munca iar colegii ma stiu de foarte putin timp. Pozele au ajuns la peste 100 de persoane din toata lumea. Acesta a mai trimis un al.doilea email cu alte poze cu promisiunea că va trimite zilnic câte unul cu tot felul de poze cu mine. A facut o adresa de email cu numele meu asa ca le trimitea practic in numele meu. Am fost la.sectia de politie de care.apartin si.la. IPJ de unde mi s-a spus ca pana nu trimite poze nud cu mine nu au ce face. Am depus solicitare ordin de protectie care a fost respinsa ca neîntemeiata, trebuie sa ii platesc si cheltuieli de judecata. Chiar e atat de usor sa scape fara nici o consecinta a faptelor sale? In ce tara traim?
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Voi contacta un avocat.
Multumesc pentru raspuns! Da, toate tranzactiile s-au facut prin banca din conturile parintilor mei cu specificarea: avans apartament, rata apartament, avans mobila.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Părinții mei locuiesc deja in apartamentul respectiv.

Este credit imobiliar într-adevăr si eu sunt co-debitor. Da, urmează un divorț.

Dapix a scris:

La credit cine este CO-DEBITOR (co-împrumutat) sau GIRANT`?? Este credit imobiliar`?
Aveți în plan să divorțați`?

Buna ziua. Am următoarea situație. Sunt casatorita si in timpul casniciei am achiziționat prin credit un apartament pentru părinții mei, achitat de ei, de la avans pana la rate. In caz de divorț, se poate demonstra ca soțul nu are dreptul la acest apartament fiind achitat exclusiv de părinții mei?