avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt in proces de divort iar sotul meu a trimis poze ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt in proces de divort iar sotul meu a trimis poze ...

Buna ziua!
Sunt in proces de divort iar sotul meu a trimis poze cu mine, facute in casa, in care aveam un episod de acnee pronuntata și alte afectiuni ale pielii, tuturor colegilor de munca, pe adresele de e-mail de la munca. Este un loc nou de munca iar colegii ma stiu de foarte putin timp. Pozele au ajuns la peste 100 de persoane din toata lumea. Acesta a mai trimis un al.doilea email cu alte poze cu promisiunea că va trimite zilnic câte unul cu tot felul de poze cu mine. A facut o adresa de email cu numele meu asa ca le trimitea practic in numele meu. Am fost la.sectia de politie de care.apartin si.la. IPJ de unde mi s-a spus ca pana nu trimite poze nud cu mine nu au ce face. Am depus solicitare ordin de protectie care a fost respinsa ca neîntemeiata, trebuie sa ii platesc si cheltuieli de judecata. Chiar e atat de usor sa scape fara nici o consecinta a faptelor sale? In ce tara traim?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 10:32, 8 Septembrie 2025
la penal doar divulgarea fără drept a unor informații confidențiale poate sa fie. dar pe civil il puteti da in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare salariu de catre angajator Oges Oges Buna ziua, Departamentul HR al companiei la care lucrez a divulgat din greaseala salariul pe care il am eu cat si al tuturor celorlalti colegi din companie ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea dosarul personal ca salariat laintamplare laintamplare Am primit, din pacate, recent instintarea ca voi fi mustrat cu o avertizare pentru un email nepotrivit ce a fost trimis de mine catre echipa. Am acceptat ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)