Belea...asta imi lipsea acum...Mersi oricum. Chiar ma uitam de ceva timp azi peste toate subiectele, crezand ca mi s-a parut mie ca nu gasesc nimic de raportul juridic civil...:hm:
Sa vezi ce dau eu din noaptea asta refresh la site ul ala...o sa ma doara degetul...ca sigur nu o sa mai dorm...dammit #-o. Oricum bine ca ai sunat tu, ca eu de fel am prostul obicei de a pune o groaza de intrebari. Eu mi-am lasat nr de mobile si cred si e-mail, tel fix si fax, toate merg si toate sunt deschis. Dar nu ma gadesc ca mi-a fost respins dosarul...doar vreau cate mai multe detalii legate de examene... :foottap:
Daca-mi crapa mai incolo capul de nervi de la subiectele astea X-(, ii sun si va anunt, chiar daca ma intreaba de ce intreb chestia asta, pentru ca este in primul rand obligatia lor sa ne zica cand si unde dam prima proba... S-a precizat ca o sa fie in timp util...adica pe 2 dec la 7 dimineata? Ma rog. Sa ne vedem cu totii pictati in Tabloul Avocatilor! Asta este cel mai important... :thumbup:
Nu stiu exact, dar am auzit ca suntem peste 1000... o sa aflam in decembrie... Da-ti seama ca cei de la Barou nici acum nu au reusit sa ne numere pe toti si poate nici sa treaca peste toate dosarele depuse pentru admitere, lista trebuia afisata acum 2 saptamani... :rtfm:
Eu incerc sa nu ma gandesc cat de greu sau usor o sa fie examenul, daca as face asta mi-as face un mare rau. Eu invat cat pot, ma relaxez cat pot de mult si de des. Moralul este tot, daca te pierzi nu mai conteaza cat ai invatat sau cate stii, te pierzi de tot. Capu' sus colegi! :console: