avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate Io.ionela

Activitate Io.ionela

Bună ziua, am și eu o nepotica de 4 ani care s-a nascut cu malformati la inima, a suferit 3, interventi chirurgicale în care la ce-a dea 2 intervenție chirurgicala a fost nevoie sa ii bage stimulator cardiac care trebuie sa îl poarte toată viata, ea având nevoie de el toată viata.....ea fiind operata acum 4 ani prima intervenție chirurgicala
A doua intervenție a suferit-o acum 2 ani de la care a rămas cu stimulator cardiac,impantat in burtica și anul trecut a suferit ce-a de a treia intervenție chirurgicala pentru ca i sa desprins sonda de la inima și a trebuit operata de urgenta, ea în tot acest timp având gradul grav cu asistent personal și ieri la comisia de expertiza au trecut-o la gradul accentuat, ea având nevoie de asistent personal în continuare stric supravegheata pentru ca risca în orice moment sa i se desprinda sonda de la inima iarăși, eu vrea sa știu daca se poate face ceva sa revină la gradul grav, trebuie făcută contestație prin judecătorie și vrem sa știm dacă se mai încadrează la gradul grav copii cu stimulator cardiac?
Bună ziua, acum 2 luni mi-a murit tatăl si din câte am înțeles as avea dreptul sa iau pensia de urmaș după el, sunt pers cu handicap grav, am 39 de ani necasatorita, as dori sa știu cât as avea dreptul sa iau pensia după el la jumătate sau la sfert? Va mulțumesc
Buna seara as dori sa știu ceva un an cotizat la casa de pensii conteaza 31 de ani plus 1 an
Mama mea împlinește 62 de ani și 3 luni în luna august și au anunțat-o ca cu data 15 august o sa între la pensie ia o sa prinda majorarea de salariu de 1 iulie.......
Bunica mea are o sora decedata de 14 ani ,după taxa de succesiune are dreptul ea și încă 7 nepoți care nu au sa cedeze dreptul lor bunici mele., Bunica mea a avut grija de sora ei decedata ea a inmormantato .......taxele sunt plătite la zi de către Bunica mea ceilalți nu au contribuit cu nimic,......Bunica mea are dreptul la actul de proprietate fara sa împartă?Adică casa poate sa fie numai a bunici mele fără ceilalți moștenitori?
Dacă mama merge pe varianta sa mai stea 1 an 2 ani sau 3 cât iau zis după perioada asta eu o sa mai primesc indemnizatia de însoțitor.......sau exista vreo posibilitate sa se modifice legea sa nu mai primesc indemnizația.........

Cornel Vasile a scris:

Eu as merge pe varianta cu inca 3 ani ..salariul poate fi mai mare ca pensia.

Mama este asistent personal la mine și a împlinit vârsta de pensionare 62 de ani are 31 de ani lucrați la mine au sunat-o cei de la Primărie și au pus în vedere ca poate sa iese la pensie sau sa mai rămână înca 3 ani ca asistent personal cu prelungire pe fiecare an.......sau o scot pe mami la pensie și o sa aive și pensia pensie + indemnizația de însoțitor care o sa o iau eu.......și nu știm cum este mai bine......pt ca nu știm cât i s-ar mai adauga la pensie încă 3 ani cotizatie și nu știm cum calculează ei pensia dacă se calculeaza și după salăriu......