avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate miki1968

Activitate miki1968

Răspuns la discuția IMPORT PERSOANA FIZICA BLOCAT DHL
Buna, Ti-am raspuns la mesaj in privat, insa vad ca au mai intrebat si alte persoane... Mie mi l-au deblocat cand le-am spus ca nu am firma (nu am mintit) si ca daca nu exista alta posibilitate, le-am spus ca renunt si sa-l inapoieze la vanzator. In cateva ore am primit raspuns ca l-au deblocat. Nu stiu daca functioneaza asa in toate cazurile, probabil ca nu.

Mult noroc si sa se rezolve!
Răspuns la discuția IMPORT PERSOANA FIZICA BLOCAT DHL
Buna Florin,

Si eu am acum aceiasi problema, un colet blocat in vama. Sunt persoana fizica si pt ca am cumparat 48 de buc pt un articol din China, imi zic ca nu se justifica cantitatea pe persoana fizica. Coletul este gestionat de DHL. Tu ai rezolvat, ce ai facut?

Iti multumesc pt. ajutor,
Mihaela
Fratele meu este o persoana cu handicap, beneficiaza de ajutorul de handicap si vrem sa stim daca are dreptul de a primi pensia de urmas (tatal nostru a murit in februarie 2004). Boala de care el sufera a inceput sa se manifeste cand el avea 16 ani, era inca elev la liceu, iar acum are 40 de ani impliniti. Daca are dreptul la pensia de urmas... ce trebuie sa facem? De asemena, am vrea sa stim cum se calculeaza aceasta pensie.


Va multumim mult pentru ajutor,