avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate alex1325

Activitate alex1325

Am un extras de carte funciară greșit. Mai exact am carte de identitate pe adresa din 2014, iar în 2022, s-a făcut cu drona cadastrarea. În urma acestui fapt m-am trezit că în extrasul nou am alt număr cadastral care în realitate nu există în localitate. Facturi și buletin pe adresa corectă. Ultima chitanță de impozitare îmi apare pe număr de stradă greșit, care nu există. Cum pot remedia acest lucru?
In concluzie ,arendasul imi poate cumpara cota indiviza dupa parcurgerea procedurilor ?
Impreuna cu alti 5 mostenitori al unui lot de pamant extravilan,dat in arenda.Un mostenitor nu are succesiunea facuta,si nu putem face cadastrul si intabularea.Avem act eliberat de judecatoria Constanta cu cantitatea fiecaruia dintre mostenitori care ii revine.As vrea sa vand arendasului partea mea prin act notarial,in care arendsul ar da declaratie notariala ca e de acord cu orice loc care i-ar reveni in cadrul lotului mostenit si de ceilalti 5 mostenitori.Nu vreau nimic ilegal,doar sa-mi vand partea mostenita. Exista vreo posibilitate pentru a face acest lucru?
Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri .Nu am bani ca sa-i dau judecata ,asta ca sa evitam raspunsuri pe care le stiu deja.
Discuție Cadastru
Am un teren extravilan obtinut prin mostenire impreuna cu alti 5 mostenitori.Pot sa fac singur cadastrul si intabularea?.daca da cum pot recupera cheltuielile de la ceilalti mostenitori?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Racordare la Congaz
Multumesc, ideea era sa nu mai ajung in instanta ca m-m saturat de procese.A durat 2 ani un proces cu asociatia de locatari pentru ca nu s-a implicat cu reparatia acoperisului, proces castigat dar banii nici acum nu I-am recuperat in totalitate
Locuiesc la bloc.Scara mea aprimit aviz si de la Congaz si cateva apartamente deja s-au rordare de acordat la retea.Dupa cum stim s-au luat semnaturi de accept de la proprietari si eu am fost de acord,dar persoana care s-a ocupat cu luarea autorizatiei nu m-ainstiintat de contributia ce imi revenea la data inceperii racordarii.Din motive personale refuza sa-mi ia banii(contributia aferenta)si eu nu pot obtine avizul de racordare la gaze.Culmea ironiei,am gaze pana la usa si din pricina politicii Congazului sunt privat de dreptul de a ma conecta.Am facut cerere la Congaz si mi s-a raspuns ca se poate rezolva amiabil ceea ce este exclus sau in instanta.Ce ma sfatuiti?
Multumesc foarte mult si apreciez promptitudinea raspunsului
Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in proces cu asociatia de locatari.La dosarul cauzei exista o expertiza tehnica mobiliara cu adresa corecta a reclamantului.In hotarare apare numele blocului schimbat,respectiv "S2b" in loc de "G2b".Intrebarea mea este daca hotararea e valida sau trebuie sa fac rectificarea si cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc anticipat!

AS VREASA STIU DACA PE CONTRACT TRABUIE SA FIE SI STAMPILA DE INREGISTRARE LA CONSILIUL LOCAL,IN AFARA DE NR.DE INREGISTRARE,PENTRU CA AM PRIMIT UN CONTRACT FARA NICI O STAMPILA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT
CU STIMA
ALEXANDRU VIOREL