avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate birsany

Activitate birsany

se considera incalcarea proprietatii daca repararea fatadei se face cu ajutorul unei schele suspendate si muncitorii nu pun piciorul pe pamant? Mentionez ca pozitia casei este in apropierea hotarului cam 10cm
inregistrare contabila intrare auto prin programul rabla prima de casare fiind scazuta din factura finala
as dori daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: am achizitionat piese de calculator si va intreb fiind institutie publica daca este legal sa asamblez piesele pentru a obtine calculator, si cum inregistrez acest lucru in contabiliate.Mentionez ca este ca valore sub 1800 lei.
multumesc
va rog sa-mi spuneti daca drepturile salariale aferente lunii iunie 2010 cu termen de plata 15 iulie se reduc cu 25% conf legii 118/2010.
va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția acord tacit
multumesc
Răspuns la discuția acord tacit
Am intrebat de fapt altceva.Pot sa consider daca bugetul care este aprobat in Consiliul primariei si prevede sumele pt suplimente si ele sunt explicate in nota de fundamentare care insoteste bugetul se poate asimila de fapt cu o aviz favorabil din partea lor pt a le acorda?
Răspuns la discuția acord tacit
Multumesc pt raspuns,dar am omis o precizare.In bugetul institutiei au fost prevazute si aprobate conform notei de fundamentare aceste suplimente conf art.11 alin1 lit.b.Bugetul fiind aprobat de consiliul primariei pot sa asimilez acest lucru cu acord pozitiv?
Discuție acord tacit
a fost depusa o adresa pentru aprobarea de catre ordonatorul de credite a suplimentelor salariale prevazute in bugetul aprobat de consiliul impreuna cu nota de fundamentare aferenta acestor suplimente si nici pina astazi nu s-a primit raspuns.Pot sa consider o aprobare tacita si in baza carei prevederi legale?Va multumesc