avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Eu1.

Activitate Eu1.

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu informatie. Sunt mama de tripleti, sunt in CCC (copii in 18 septembrie implinesc 2 ani), iar reintoarcerea mea la locul de munca este cam imposibila, neavand suficiente resurse financiare pt o bona care sa ma suplineasca pe durata programului de la munca. Am solicitat la angajator concediu fara plata si mi s-a acordat o perioada de doar 30 zile si mi s-a specificat ca mi se acorda pt un motiv bine intemeiat, eu invocand o perioada care sa ma ajute pana mai cresc copii. Perioada nefiindu-mi ajutatoare, am refuzat. Contractul meu de munca este suspendat pana pe 18.09.2025, iar angajatorul mi-a solicitat deja demisia. Mi-a dat termen pana spre finalul lunii iunie pt a putea prelungi contractul unei colege nou venite (nu este colega care a fost angajata in locul meu pe timpul CCC- ului) care ii expira contractul pe 30.06.2025.
Este legal sa-mi solicite demisia cu aproximativ 3 luni inainte?

Multumesc,
Buna ziua! Ajutati-ma va rog cu informatii cu privire la prelungirea concediului de crestere copil in cazul celor nascuti prematur. Era un articol al dl Dragos Niculescu postat anul trecut pe pagina cu privire la posibilitatea de prelungire pana la varsta de 3 ani. Este posibil acest lucru?
Multumesc