avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate userul_meu

Activitate userul_meu

Multumesc. De aceea am si pus intrebarea. Cum se poate clarifica aceasta situatie?
Totusi, cred ca ar trebui sa putem raspunde la cum trebuie tratata o situatie punctuala de conflict:
Este reprezentantul legal, administratorul care a semnat contractul de munca, obligat sa comunice salariul acordat unui angajat atunci cand acest lucru este cerut explicit de catre un asociat in companie?
Este un exemplu de situatie reala, care ar trebui sa aiba un raspuns bazat pe cadrul legal, fara sa fie nevoie sa se ajunga la tribunal pentru a se judeca de care parte este dreptatea.
Multumesc dle Vasile. Raspunsul dvs nu clarifica situatiile pe care le-am prezentat. Apreciez daca le puteti adresa punctual.
Buna ziua. Pentru cine se aplica efectiv obligatia de conffidentialitate a salariului? Cf codului muncii
Art. 163. [confidenţialitatea salariului]
(1) Salariul este confidenţial, angajatorul având obligaţia de a lua măsurile necesare pentru asigurarea confidenţialităţii.

In relatie cu cine este de fapt salariul angajatilor confidential?
1) Este salariul confidential fata de asociatii Srl-ului angajator? Considerand ca administratorul (asociat sau nu) a negociat si semnat contractul
2) Este salariul confidential fata de membrii consiliului de administratie a unui SA?
3) Este salariul confidential fata de membrii unui consiliu director al unei asociatii, daca presedintele ca reprezentant legal a semnat contractul de munca?