avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Ginxiginxi

Activitate Ginxiginxi

Soția și a dat demisia de la o sc, minimarket, motiv 21 zile lucrate acordat un singur liber din 6 lunare,potrivit patronului prioritari angajati cu 4 libere lunar,accept angajati care au fost convinși de patron,am solicitat libere nu mi s a acordat și dat demisia.afost achitat avansul pe data de 29 august ,pe aceeași data trebuiau virați și banii pe bonurile de masa,dar patronul spune ca la demisie nu se mai acorda decât la preaviz,mai am un rest de 10 zile concediu odihna, voi vedea la lichidarea pe data de15 septembrie ce bani vor fi,ce ma sfătuiți sa fac
,
Sint polițist local,am un triplu by pass,diabet zaharat de tip 2,insulina dependent, am decizie de apt conditionat de la medicina muncii sub supraveghere medicala, acum vreo 2 ani am luat la cunoștință despre faptul ca nu mai pot lucra zilnic mai mult de 8 ore cu pauza de 16 ,,am solicitat la timpul respectiv ca dau declarații pe proprie răspundere ca lucrez 12 ore dar au spus ca nu se poate ca asa sunt reglementările,și acum m am trezit ca mi s a făcut planificarea pe luna următoare cu program de 12 ore și chiar într-o zi un program de 16 ore, menționez ca nu efectuez ture de noapte, va rog un răspuns la această problemă
Operat triplu byppas și cu diabet tip 2 lucrez politia locala,mai pot face serviciu de noapte