avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Soția și a dat demisia de la o sc, minimarket, motiv ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Soția și a dat demisia de la o sc, minimarket, motiv 21 zile ...

Soția și a dat demisia de la o sc, minimarket, motiv 21 zile lucrate acordat un singur liber din 6 lunare,potrivit patronului prioritari angajati cu 4 libere lunar,accept angajati care au fost convinși de patron,am solicitat libere nu mi s a acordat și dat demisia.afost achitat avansul pe data de 29 august ,pe aceeași data trebuiau virați și banii pe bonurile de masa,dar patronul spune ca la demisie nu se mai acorda decât la preaviz,mai am un rest de 10 zile concediu odihna, voi vedea la lichidarea pe data de15 septembrie ce bani vor fi,ce ma sfătuiți sa fac
,

Alte discuții în legătură

Eliberare bonuri de masa snoopy17 snoopy17 Buna seara , am lucrat la o firma 1 an de zile , iar luna trecuta in data de 14 mi-am facut demisia , mi-am facut lichidarea la zi , fara nici o problema , am ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa - nu!?, in cazul demisiei cu acordul ambelor parti Mitzulina Mitzulina Buna ziua. Va rog sa ma luminati intr-o situatie ciudata: un prieten a lucrat la un mare supermarket din Bucuresti, avand un CIM in care se specifica: \"Alte ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)