avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Claudiu H

Activitate Claudiu H

Ce taxe vamale sunt la suplimente nutritive importate din India pe langa tva si transport. Multumesc
Buna ziua. Autorizatia de construcie la o casa a expirat de 2 ani. Imi puteti spine cat costa acele penalizari si un cost aproximativ pt a o preda la primarie si a o intabula . Va multumesc
Multumesc
Casa este gata si DA este a mea, am nomenclator stradal, platesc facturi, doar trebuie sa prelungesc autorizatia de constructie pt a o preda la primarie. Eu am intrebat daca in stadiul asta pot sa-mi mut domiciliul acolo. Pot prezenta CF, autorizatie de constructie, facturi, etc
Buna ziua. Pot sa-mi declar domiciliul la o casa care este a mea dar nu am decat nomenclator stradal. Casa inca nu e intabulata. Multumesc
Buna ziua. Am o casa in care vreau sa fac un punct de lucru al firmei mele. Casa e a mea, are nomenclator stradal ,platesc factura la curent si rds. Autorizatia de constructie a axpirat dar casa e gata. Intrebarea este daca pot sau nu deschide punct de lucru