avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Activitate lisa.neagu98

Activitate lisa.neagu98

Ce documente trebuie să depun la dosar pentru ccc în cazul unui pfa? Cum demonstrez veniturile pe 2025 daca nu se mai depune declarația unică în cursul anului? Se poate cu regrostrul de încasări și plăți?
Bună ziua! Dacă sunt angajată cu CIM din 2019 iar din mai 2024 am deschis un pfa cu activitate fiscala din August pana in iunie 2025 cand urmează sa nasc, se ia in considerare și venitul din pfa?
Chiar dacă nu are o vechime de 12 luni? Citisem undeva lucrul acesta, dar apoi m-am gândit ca este valabil doar pentru cei care au venituri strict din PFA. Vă mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

pentru indemnizație se iau în considerare și veniturile din PFA

Bună ziua! Sunt angajată cu CIM având o vechime de 6 ani, iar din luna mai a anului 2024 am înființat un PFA având activitate fiscală din luna august 2024. La finalul lunii iunie 2025 urmează să nasc și să intru în concediu de îngrijire copil. Întrebarea mea este dacă pentru indemnizație se iau în considerare și veniturile din PFA având în vedere ca nu sunt 12 luni de activitate fiscală. Țin să precizez ca deja am achitat taxele și impozitele pentru lunile cu activitate fiscală de anul trecut, în mai urmând să achit și ceea ce mai urmează. Mulțumesc!