avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Dacă sunt angajată cu CIM din 2019 iar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Dacă sunt angajată cu CIM din 2019 iar din mai ...

Bună ziua! Dacă sunt angajată cu CIM din 2019 iar din mai 2024 am deschis un pfa cu activitate fiscala din August pana in iunie 2025 cand urmează sa nasc, se ia in considerare și venitul din pfa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 29 Aprilie 2025
Veniturile din PFA care sunt realizate în perioada celor 12 eligibile pentru CCC întra în calculul indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire acordare indemnizatie crestere copil Edith_T Edith_T Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere copil, mi-ar fi de mare ajutor un sfat. Urmeaza sa nasc pe 5.08.2021, in prezent ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere copil luni nelucrate si cu salarii compensatorii Miruna2405 Miruna2405 Bună ziua! Cum se calculează indemnizația de creștere copil daca nasc in iulie 2026 iar din decembrie 2025 pana la momentul nașterii nu am mai avut un loc ... (vezi toată discuția)
Indemnizație din venituri concomitente, cim și pfa lisa.neagu98 lisa.neagu98 Bună ziua! Sunt angajată cu CIM având o vechime de 6 ani, iar din luna mai a anului 2024 am înființat un PFA având activitate fiscală din luna august ... (vezi toată discuția)