avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate ADMIN2020

Activitate ADMIN2020

Buna ziua, voi cum vă împărțiți cheltuielile în cuplu?
Iubitul meu are un salariu de aproximativ 8.000 iar eu de 4.000 de lei.

Totul se împarte la jumătate, fiind cateva excepții când ieșim în oraș să luam masa, sau în anumite vacante pune el mai mult cu 300-500 de lei..
Mai nou ma intreaba daca dupa achiziționarea apartamenutului „pun și eu ceva”, cu toate că i-am explicat că nu am de ce sa-l ajut cu ratele sau la posibile renovări pentru un bun ce nu este al meu,...totusi după atația ani să aflii chestiile astea, nu-ți pică bine.. cand se uita de apartamente mereu se exprima „o să ne luam”, iar acum s-a hotărât că-și ia doar el..iar noi locuim de 2 ani jumătate în aceiași casă, în chirie.. este o relație serioasă
Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de delicată.
Iubitul meu vrea să își achiziționeze un apartament printr-un credit imobiliar, are avans 20.000 de euro si un salariu in jur de 8000 de lei.

Spune ca vrea sa fie singurul proprietar cu toate ca m-am oferit să achit si eu ratele pentru acel apartament si sa fim amandoi proprietari. Eu am 4.000 de lei salariu, și aș putea veni cu un avans de 10.000 de euro. Suntem împreună de 4 ani, necăsătoriți. Ce părere aveți? Mulțumesc!